skip to Main Content
info@stressbehandlingskonferencen.dk
PRIS FOR DELTAGELSE

• Én dag koster 1.625 kr. inkl. moms

• Begge dage koster 2 x 1.625 kr. = 3.250 kr. inkl. moms

• Ledige, pensionister og fuldtidsstuderende koster kun kr. 400, inkl. moms pr. dag og der er yderst begrænset antal pladser til salg.

OVERNATNING

Deltagere ved konference må selv sørge for at arrangere overnatning/hotel.

Se eksempler på hoteller her:

•    Ibsens Hotel: arthurhotels.dk/ibsens-hotel/

•    Hotel Kong Arthur: arthurhotels.dk/hotel-kong-arthur/

•    Wake-Up Copenhagen, Borgergade:
wakeupcopenhagen.dk/hotellerne/koebenhavn/borgergade/#/search

•    Hotel Christian IV: hotelchristianiv.dk/en/

TILMELDING

Der er begrænsede antal pladser, som tildeles efter ”først til mølle” princippet.

VIGTIGT:
Ønsker du at deltage begge dage på konferencen SKAL DU gennemføre bestilling to gange – først af den ene dag og dernæst den anden dag, før du går til betaling. TOTAL BELØBET FOR BEGGE KONFERENCEDAGE ER I ALT 3250 kr. inkl. moms.

Efter den 1. oktober 2018 er det ikke længere muligt at få deltagergebyret retur, men du er velkommen til at lade en anden overtage din plads, hvis du bliver forhindret i at deltage. Sørg for at denne person medbringer din ordrebekræftelse på selve konferencen, som bevis for pladsen.

Prisen er inklusiv forplejning. Forplejningen er vegetarisk, men hvis du lider af allergi, kan du anføre dette i tilmeldingen.

Deltagerprisen er steget en smugle siden sidste konference, som følge af bl.a. Gebyrer forbundet med økonomistyring og tilmeldingsside, prisstigninger på bl.a. serviceydelser, madvarer samt udgifter i forbindelse med oplægsholdere fra udlandet.

I tilfælde af force majeure betales deltagergebyret ikke tilbage. Der tages forbehold for evt. sygdom/afbud fra enkelte oplægsholdere. Hvis dette sker finder vi et godt alternativ.

Back To Top